

SCHEDULE AT-A-GLANCE APRIL 27 - 30, 2021

VIRTUAL

APRIL 27 TUESDAY

9:00AM - 5:00PM (3-8 HOURS) PRE-CONFERENCE ACADEMIES

10:00AM - 2:00PM EXHIBITOR DEMOS

10:00AM - 2:00PM BOOST LIVE PODCAST LOUNGE

10:00AM - 5:00PM CONFERENCE ORIENTATION

1:00PM - 5:00PM BOOST SWIM CLUB

5:00PM - 6:00PM POP-UP NETWORKING SOCIALS

INSPIRATION STATIONS

WEDNESDAY 10:30AM - 11:15AM 11:30AM - 12:15PM 2:45PM - 3:30PM THURSDAY 10:00AM - 10:45AM 11:00AM - 11:45AM

CAMP INSPIRE SESSIONS

WEDNESDAY

1:15PM - 2:00PM

10:30AM - 11:15AM 11:45AM - 12:30PM 2:45PM - 3:30PM

THURSDAY 10:00AM - 10:45AM 11:15AM - 12:00PM 1:15PM - 2:00PM

APRIL 28 WEDNESDAY

7:30AM - 2:00PM EXHIBIT HALL VISITS & DEMOS

7:30AM - 8:45AM BREAKFAST W/EXHIBITORS

8:45AM - 9:45AM OPENING & GENERAL SESSION

9:45AM - 10:15AM Q&A WITH KEYNOTE

10:30AM - 12:15PM (1.75 HOURS) WORKSHOP SESSIONS INSPIRATION STATIONS FILM FESTIVAL

12:30PM - 1:30PM LUNCH & GENERAL SESSION OSTI AWARDS

1:30PM - 2:00PM BOOST BREAK W/EXHIBITORS MEET THE AUTHORS

2:00PM - 4:00PM (2 HOURS) WORKSHOP SESSIONS INSPIRATION STATIONS FILM FESTIVAL

4:00PM - 5:00PM BOOST LIVE NETWORKING RECEPTION

5:00PM - 7:00PM HOMECOMING PARTY

APRIL 29 THURSDAY

7:30AM - 3:00PM EXHIBIT HALL VISITS & DEMOS

8:00AM - 8:30AM BREAKFAST W/EXHIBITORS

8:30AM - 9:30AM OPENING & GENERAL SESSION

9:30AM - 10:00AM BOOST BREAK W/EXHIBITORS

10:00AM - 12:00PM (2 HOURS) WORKSHOP SESSIONS INSPIRATION STATIONS FILM FESTIVAL

12:00PM - 1:00PM NETWORKING LUNCH W/EXHIBITORS MEET THE AUTHORS

1:00PM - 2:15PM (1.25 HOURS) WORKSHOP SESSIONS INSPIRATION STATIONS

2:15PM - 3:00PM BOOST BREAK W/EXHIBITORS

3:00PM - 4:30PM (1.5 HOURS) WORKSHOP SESSIONS

5:00PM - 7:00PM SPECIAL EVENTS

APRIL 30 FRIDAY

9:15AM - 11:15AM (2 HOURS) WORKSHOP SESSIONS

11:15AM - 12:00PM CLOSING & RAFFLE

* This schedule is subject to change. Please see conference app for additional details.

All times listed are Pacific Daylight Time (PDT) Zone. Check your local time zone to ensure you don't miss out on any BOOST events!

www.timeanddate.com/worldclock/

Need Tech Support? Email support@boostconference.org

> © BOOST Collaborative 2007-2021 All Rights Reserved